Portada > Notícies > Encara que no sigui Nadal

Encara que no sigui Nadal

03/12/2019

De somnis, tots en tenim...sempre!

Ara ha arribat desembre i en pocs dies tindrem aquí el Nadal i de cop sentirem a parlar, més que mai,de somnis, tendresa, família, moments compartits... Però a l'escola pensem que els somnis i la tendresa i els somriures no són propietat del Nadal. Al Cirerer fem que aquests moments siguin presents dins la vida quotidiana de l'escola,en realitat res del que porta el Nadal és una novetat a l'escola...ens escoltem, es valoren les paraules, els regals són somriures i compartir és una manera d'entendre i viure l'escola.
En tot cas Nadal, és Nadal ! I celebrar-lo , ajuda a fer present allò que hauria impregnar el dia a dia.


Som una escola laica i per tant el Nadal es celebra de manera inclusiva, respectuosa i tenint en compte que a casa nostra, el Nadal és una festa sobretot cultural, de tradicions (el pessebre, fer cagar el Tió, les Nadales, els pastorets) i de valors. Per una gran majoria de persones, ha perdut el seu sentit religiós, però els sentiments i els valors perduren i ens ajuden a créixer com a persones.
I així arriba el Nadal al Cirerer i sembla inundar-ho tot amb espurnes de somnis que perdurin fins al proper Nadal!!

Comparteix: