Portada > MENJADOR

MENJADOR

L’Escola disposa d’una cuina pròpia, menús variats i adequats  a les edats dels infants.

Aquest servei el considerem integrat dins el projecte pedagògic de l’escola ja que considerem que tot el temps que l'infant passa a l'escola és educatiu , per això  treballem uns objectius bàsics que fan referència als hàbits alimentaris ,  a les actituds i capacitats dels infants.

A partir dels 6 mesos els infants van incorporant nous aliments i mica en mica van assumint  unes necessitats alimentàries similars a les persones adultes.

A l'escola recolzem i facilitem  aquest procés afavorint la participació progressiva i  activa dels infants i ajudant-los en el coneixement i acceptació de nous aliments, gustos i textures.

Vetllem perquè les situacions d'alimentació  es desenvolupin dins un clima  estable, agradable i relaxat , així aquestes estones esdevenen moments de comunicació i participació.

Un altre aspecte important és considerar que NO tots els infants mengen la mateixa quantitat ni amb el mateix ritme per tal ens adeqüen a les característiques i necessitats de cadascú.

Els menús també s'adapten a tots els nens i nenes amb al·lèrgia o intolerància alimentària. Al llarg d'aquest curs, la informació d'aquests menús es posarà en coneixement de les famílies per tal de poder seguir a casa, una alimentació complementària.

 

Mensualment facilitarem  els menús on es tenen en compte totes les normatives de la Generalitat de Catalunya, alimentació equilibrada , de proximitat  i amb incorporació de productes ecològics.

 

 

 

Comparteix: