FEM MÚSICA

 

 

Al Cirerer tenim un projecte propi (FEM MÚSICA) . Dins d’aquest projecte fem un munt d’activitats com són les audicions a la pròpia escola, jocs, tallers, el racó de la música, contes musicats, etc.

 

 

Per ampliar els nostres coneixements hem fet la formació del projecte TOT SONA  de la DÀMARIS GELABERT. Aquest projecte musical  parteix de  la importància de la música en la vida de l’infant   i està  dissenyat    per incorporar a la programació  sessions musicals específiques  i  de qualitat  per treballar la música amb el rigor que mereix.

TOT SONA ens ha aportat  un mètode  amb  noves estratègies i coneixements,  ha ampliat la nostra mirada musical i ha enriquit el nostre perfil professional .

 És per això que hem incorporat  TOT SONA  al  nostre projecte de música. D’aquesta manera  els nens i nenes del Cirerer podran gaudir d’un aprenentatge musical  més precís  i enriquidor.

Estem convençudes  de que la incorporació del projecte TOT SONA a la nostra escola ,és en definitiva, una garantia més de qualitat educativa Estem d’acord amb la Dàmaris  quan diu:

 

 

la música té un extraordinari poder per influir en nosaltres des del punt de vista físic, mental i emocional. És una manera d'expressió, de comunicació, d'art que ha omplert la humanitat .... Apropar la música als nostres infants  hauria de ser un compromís cultural i social. Però, per si aquestes raons no són prou importants, avui sabem , ho he repetit en més d'una ocasió,  i no cal oblidar-ho, que la música pot influir avantatjosament en la intel·ligència, la creativitat, la memòria, el llenguatge..., la concentració... És cabdal que no deixem passar per alt tots aquests beneficis.”

Comparteix: