Portada > Notícies > EL MISTERI DE LES CARBASSES

EL MISTERI DE LES CARBASSES

23/11/2017

Les carbasses ofereixen oportunitats infinites de descoberta i aprenentatge!

Hi ha infinitat de carbasses i molt variades, unes de més petites i d'altres de molt grans, també rugoses i de diferents tonalitats.Moltes d'aquestes les hem pogut descobrir a l'escola i gràcies a que hem tingut carbasses buides, els infants han tingut la possibilitat de fer diferents combinacions entre elles.

Un primer contacte amb les carbasses ha consistit en manipular-les lliurament i els infants han realitzat diferents accions: treure-les del cistell, fer-les rodolar, tocar, olorar, agafar les llavors i sopesar-les, tornar-les a posar al cistell o col.locar-les dins d'una caixa.

També hem fet puré de carbassa i els infants han pogut anar una mica més enllà: manipular amb les mans una altra textura, olorar, dibuixar, descobrir  noves sensacions amb culleres, pots...cadascú apropant-se al material segons els seus interessos i possibilitats, però tots han descobert el misteri de les carbasses!

Comparteix: