Portada > Notícies > 17 D'ABRIL, UNA OCASIÓ PER COMPARTIR AMB VOSALTRES COM ÉS EL CIRERER!

17 D'ABRIL, UNA OCASIÓ PER COMPARTIR AMB VOSALTRES COM ÉS EL CIRERER!

06/04/2021

Ja queda poc! Sigueu Benvinguts i Benvingudes a la nostra, la VOSTRA escola!


El dissabte 17 d'Abril, El Cirerer portarà a terme sessions de jornades de portes obertes per compartir, amb totes les famílies que ho desitgin, com és la nostra escola, atendre els vostres dubtes i donar a conèixer les instal·lacions i els projectes del centre.
Seguint les mesures de prevenció i seguretat arran de la COVID-19, aquestes sessions es faran en grups de 10 persones, acompanyades del personal de l'escola bressol.
És imprescindible contactar amb l'escola per demanar citar prèvia I poder-se inscriure a la sessió de portes obertes corresponent.
A les sessions de portes obertes no poden assistir els infants i és obligatori l'ús de mascareta en tot moment i mantenir la distància de seguretat d'1,5 m entre els assistents.
Malgrat que les mesures de la COVID ens marquen la dinàmica d'aquesta jornada, volem que sigui una estona acollidora i propera on pugueu copsar quina és la nostra cultura d'escola i us doni eines per poder escollir l'escola del vostre fill-a.

Us hi esperem!

Preinscripció curs 2021 – 2022
El procés de preinscripció pel curs 2021 – 2022 pels infants nascuts el 2019, 2020 i 2021 es portarà a terme del 10 al 21 de maig de forma telemàtica a través de la web de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

www.parets.cat

Comparteix: