Portada > Notícies > JORNADA DE PORTES OBERTES E.B.M. El Cirerer.

JORNADA DE PORTES OBERTES E.B.M. El Cirerer.

17/02/2021

EL DISSABTE DIA 17 D'ABRIL AL MATÍ, tindrà lloc la JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA NOSTRA ESCOLA.

 
La jornada de portes obertes, perquè les famílies pugueu triar l'escola dels vostres fills-es per al curs 2021-2022, tornarà a ser presencial.
Creiem que aquesta trobada és un pas previ molt valorat per tots vosaltres en el procés de tria de centre i és per això que la preparem amb moltes ganes per donar-vos la benvinguda.
Volem compartir amb tots vosaltres la nostra manera de fer, la nostra cultura d'escola (projectes, experiències, objectius, metodologia, etc.). Esperem comunicar-vos l'essència del Cirerer i contagiar-vos la nostra il·lusió.

Per tal de donar compliment a la normativa dictada pel Departament d'Educació de la Generalitat, aquesta jornada presencial serà  en grups de màxim 10 persones.

En principi la visita l'hauria de fer un adult per família, però en cas que vulgueu venir la parella, ho podeu comunicar. Entenem perfectament que escollir la primera escola pel vostre fill/a és una fita important.Això si, segons la normativa, a aquesta jornada NO hi podran assistir infants.

Ens podeu trucar a l'escola  935625175  per concertar la visita a  la franja més adient per vosaltres.
 
A tots els qui hi participareu , us agraïm el  vostre interès   i  les ganes  de compartir amb nosaltres aquesta jornada.
Comparteix: