Portada > Notícies > UN NADAL DIFERENT?

UN NADAL DIFERENT?

14/12/2020

Tothom ho diu!

Un Nadal diferent? Tothom ho diu!


Però, sense treure importància a totes les limitacions que imposa la covid, hauríem de pensar que el "fet diferent" succeeix cada Nadal per a moltes famílies (gent que treballa els dies assenyalats, que està lluny de casa seva, gent que no pot celebrar... que està sola...)
Un Nadal diferent? Mirem el nostre cor, però pensem també en el cor de tantes i tantes famílies que viuen la diferència sempre.
A l'escola el Nadal compartit amb les famílies i els infants, dins la celebració de les tradicions, és una època especial encabida dins el nostre dia a dia, en la vida quotidiana.
Enguany no hi haurà la festa que tant ens agradava compartir amb les famílies i amb els infants, però així i tot, Nadal és aquí.
L'espai de Nadal a l'exterior és un lloc on famílies i infants, poden anar a visitar el pesebre, penjar el seu guarniment, únic i diferent, a l'arbre, donar de menjar al Tió i penjar aquell desig que cada família ha somiat i ha escrit a una targeta.
Un Nadal diferent? Pot ser si, però així, de mica en mica, amb calma, estem compartint missatges, somnis, tradicions, somriures amb els ulls, tendresa, il·lusió....i no és això Nadal?No hauria de ser així cada dia?

Comparteix: