Portada > Notícies > TORNEM A L'ESCOLA! TORNEM AL CIRERER!

TORNEM A L'ESCOLA! TORNEM AL CIRERER!

02/09/2020

US ESPEREM AMB ELS BRAÇOS OBERTS.

 

Al març la Covid-19 ens va sacsejar l'escola!

Els i les que ens dediquem a l'educació hem hagut de veure com els centres es tancaven, els infants es quedaven a casa i nosaltres havíem de reinventar-nos per fer escola més enllà de l'escola.

I ara ha arribat setembre i malgrat les incerteses tornem al nostre Cirerer... perquè la vida continua malgrat tot i l'escola sempre és i serà la nostra, la vostra casa!
Durant aquests dies estem treballant per retrobar-nos tots i totes amb una escola que s'adapti a les noves exigències i que gestioni els requeriments d'aquesta situació. Hem d'estar preparats per la nova realitat i aquesta és la feina que ara estem fent colze a colze escola i Servei d'Educació.
Aquests mesos sense escola ens han fet ser més conscients que mai de quant necessitem tots de l'escola i ara ja podem tornar.
Així doncs, cal centrar-nos en el que tenim al davant, el curs 2020-21 i dia a dia, pas a pas tornar a fer escola! 
Acceptant que l'antiga normalitat pot trigar a tornar, si és que torna, i que la nova normalitat ens obliga a reflexionar, repensar, modificar i establir  criteris de seguretat sanitària  volem dir-vos  que us esperem amb els braços oberts..... perquè volem acollir, volem gaudir, volem compartir, volem créixer i volem continuar fent Cirerer!

Comparteix: