Portada > Notícies > ESTEM AQUÍ.

ESTEM AQUÍ.

03/06/2020

PARAULES

Famílies estem aquí, ho diem de tot cor, podeu comptar amb nosaltres...

Sabem que les paraules tenen a veure amb l'acció i ara "la nostra acció" no es veu, no estem a l'escola i moltes de les accions que fem queden diluïdes i ocultes enmig d'aquesta estranya situació.

Ara només tenim les paraules i les paraules poden servir per a molt....o no... Quan us diem que estem aquí, encara que sigui amb paraules, ho diem de tot cor. Volem acompanyar, encara que sigui des de la no escollida distancia, ho fem perquè creiem que les paraules poden servir per verbalitzar situacions, emocions, per donar suport, o per confortar en moments de dolor.

Ara nosaltres només podem visibilitzar amb paraules i  aquestes paraules ens permeten expressar allò que som i ens defineixen com a Escola. Cada una de les nostres paraules, per mail o per telèfon, a l'Instagram, a la pàgina web... totes volem ser una eina d'acompanyament.

CONTACTEU AMB NOSALTRES. ESTEM AQUI.

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Instagram   @cirererescola

Comparteix: