Portada > Notícies > 15 de Maig. DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES.

15 de Maig. DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES.

17/05/2020

Una "setmana de les famílies" diferent !

El Dia Internacional de les Famílies, se celebra el 15 de maig de cada any amb la finalitat de conscienciar a la població sobre el paper que té la família en l'educació i la formació dels fills i filles des de la primera infància.

En circumstàncies normals al nostre municipi,aquest esdeveniment  se celebra al llarg de tota la setmana. Avui diumenge seria la cloenda d'una setmana plena d'activitats en família a les escoles, instituts, biblioteques, escola de música, escola de la natura...  no ha pogut ser....encara i així, feliç setmana de les famílies!

Us convidem a aprofitar aquests moments, en què la humanitat travessa per una pandèmia mundial, per a estar i gaudir en família.

És l'entorn més proper del nen o la nena el que el va construint com a ésser humà, el que li fa entendre qui és i li permet aprendre a crear llaços emocionals amb els altres i a desenvolupar-se com a persona.

No oblidem mai que els nens i les nenes tenen dret a ser acceptats i acollits dins la seva família i dins la seva societat tal com són.

No oblidem mai  que els infants són  mereixedors de la nostra cura, temps, atenció i amor.

video setmana famílies

No oblidem mai que tots nosaltres una vegada també vam ser nenes i nens.

 

 

 

 

Comparteix: