Portada > Notícies > L'EQUIP DEL CIRERER.

L'EQUIP DEL CIRERER.

04/05/2020

FEM EQUIP

Les cireres ens queden a casa

Creiem que la tasca educativa de cada mestra no es pot limitar al seu grup-classe, ha de ser una responsabilitat compartida no només per les tutores, sinó per totes les persones que intervenen d'una manera o altra en la dinàmica de l'escola. És així que el treball en equip garanteix la formació integral dels infants.


Aconseguir una estreta col·laboració entre els professionals que formem l'Equip del Cirerer ha estat possible perquè hem treballat plegades per:
- Estar ben cohesionades.
- Tenir clares les nostres funcions individuals i les funcions d'Equip.
- Conèixer quins són els recursos compartits de què disposem i millorar-los amb l'esforç comú.
- Implicar-nos en el treball d'equip, en els acords, les aportacions, la formació, la reflexió i el compromís.

Al llarg d'aquests dies que portem confinades, davant d'una situació estranya i confusa, podem dir que si hi ha quelcom que ens ha fet tenir un alè d'esperança és aquesta paraula: EQUIP.

La certesa de què tot això ens ha unit encara més, que tens a les companyes al teu costat, tot i que estan ben lluny, ens dóna forces i ànims per seguir endavant. Recolzar-nos, donar-nos ànims, escoltar, acompanyar, reflexionar plegades, lluitar per un mateix fi, saber cap a on volem dirigir el nostre esforç ...Tot això fa que ens sentim orgulloses de formar part d'aquest equip, d'aquesta escola.

Sempre hem dit que ser #cirereres és quelcom especial que es porta dintre...aquesta situació ens ho ha confirmat encara més.

Comparteix: