Portada > Notícies > Temps d' adaptació, temps d'acollida...

Temps d' adaptació, temps d'acollida...

12/09/2019

TOTS JUNTS!


Què esperen les famílies? Que esperem l'equip educatiu? I el més important, què necessiten els infants?


Totes les preguntes podríem tenir infinites respostes, ja que cada família pot tenir una visió diferent, però el que necessiten els infants... En això, hauríem d'estar tots i totes d'acord. Els nens i les nenes necessiten seguretat, molta estima, educadores properes i "presents" al seu abast, mestres que el mirin i l'escoltin, que acollin els seus plors, els seus silencis, els seus somriures. Necessiten un entorn tranquil, si tranquil, encara que el temps d'adaptació pugui indicar que això és difícil, i necessiten paciència, molta paciència embolicada d'amor. I diem amor amb tot el convenciment...quan parla l'escola utilitzem afectivitat, estima, acollida i sembla que la paraula AMOR només es pugui utilitzar dins l'àmbit familiar...però no, a l'escola la paraula amor també hi és present!  COM EDUCAR I CRÉIXER SENSE AMOR?

Comparteix: