Portada > PORTES OBERTES i PREINSCRIPCIÓ CURS 2018 - 2019.

PORTES OBERTES i PREINSCRIPCIÓ CURS 2018 - 2019.

  • PORTES OBERTES

Dimarts, 24 d'abril 2018, a partir de les 17,30 h.

La  jornada esta especialment adreçada  als pares i mares amb infants nascuts el 2016, 2017 i 2018.
Triar escola és un moment molt important en les vides de les famílies. Per molts de vosaltres és el primer contacte amb el món educatiu i som conscients que podeu tenir molts dubtes. És per això que us convidem a compartir amb nosaltres aquesta jornada per poder facilitar-vos tota la informació que necessiteu.
Encara que les tres escoles bressol municipals compartim un PEC comú  cada centre manté la seva identitat. Aquesta identitat és la que es presenta el dia de la jornada de portes obertes.

Aquest dia, els pares i mares podeu veure l'escola i apropar-vos a la vida del centre, veureu tots els espais i conèixer de forma més propera l'Equip Educatiu. Us explicarem els nostres projectes... i tot allò que necessiteu ...

  • PREINSCRIPCIONS

Presentació de sol.licituds: 

del 2 al 15 de maig, amb cita prèvia.A partir del 18 d'abril,cal demanar hora a l'OAC, al telèfon 935738888.

S'haurà de lliurar una única sol·licitud de preinscripció indicant quina és la vostra primera opció i afegint la segona i la tercera.

Properament rebereu un tríptic a casa vostra amb els detalls de tot el calendari (preinscripcions, publicació llistat d'admesos, matrícula etc)

 

Comparteix: