Portada > PORTES OBERTES 2018

PORTES OBERTES 2018

 Dimarts, 24 d'abril 2018, a partir de les 17,30 h.

La  jornada esta especialment adreçada  als pares i mares amb infants nascuts el 2016, 2017 i 2018.

Triar escola és un moment molt important en les vides de les famílies. Per molts de vosaltres és el primer contacte amb el món educatiu i som conscients que podeu tenir molts dubtes. És per això que us convidem a compartir amb nosaltres aquesta jornada per poder facilitar-vos tota la informació que necessiteu.

Les tres escoles bressol municipals compartim el mateix projecte educatiu, el calendari escolar, el procés de preinscripció i matrícula, l'oferta de serveis complementaris i els preus.

Malgrat que tenim molts punts en comú, cada centre manté la seva identitat. Aquesta identitat és la que es presenta el dia de la jornada de portes obertes. Aquest dia, els pares i mares podeu veure l'escola i apropar-vos a la vida del centre, veureu tots els espais i conèixer de forma més propera l'Equip Educatiu. Us explicarem els nostres projectes... i tot allò que necessiteu ...

El calendari de presentació de sol·licituds encara no ha sortit, però compteu que serà al mes de Maig i caldrà presentar les sol·licituds de preinscripció, dins del termini establert, a l'OAC de l'Ajuntament.
S'haurà de lliurar una única sol·licitud de preinscripció indicant quina és la vostra primera opció i afegint la segona i la tercera.

 "El CIRERER" obrirà les seves portes el 24 d'Abril, a les 17,30 h de la tarda per a totes aquelles famílies que vulgueu conèixer la nostra, la vostra escola.

Comparteix: