Portada > Notícies > SETMANA DE LES FAMÍLIES

SETMANA DE LES FAMÍLIES

07/05/2019

Del 13 al 19 de Maig

Durant tot el curs al Cirerer facilitem els intercanvis diaris, les relacions i la col·laboració escola- família. Entre les experiències de participació familiar hi juga un paper important la Setmana de les famílies, ja que posem en relleu aquests objectius. Considerar la família com a part integrant de l'escola comporta obrir les portes i és per això que durant tota la setmana:
- Les famílies poden preparar tallers, propostes, activitats, etc. a la classe dels seus fills/filles i viure des de dintre com és el dia a dia dels infants a l'escola.
- Divendres 17 de Maig celebrarem tots plegats la cloenda d'aquesta setmana a l'escola amb una sessió de con-contes ,a càrrec de la Mon que a més d'una professional increïble és tieta d'un infant de l'escola, i farem un berenar tots junts!

 

 

Comparteix: