Portada > Notícies > JA TENIM AQUÍ LA JORNADA DE PORTES OBERTES 2019.

JA TENIM AQUÍ LA JORNADA DE PORTES OBERTES 2019.

03/04/2019

US ESPEREM!

Ja tenim aquí la JORNADA DE PORTES OBERTES 2019!

Dimecres dia 24 d'abril, a partir de les 17,30 l'escola obrirà les seves portes a totes les famílies per poder mostrar les instal·lacions del Cirerer i tenir l'oportunitat d'explicar-vos qui som i com treballem.
A la jornada de Portes Obertes podeu venir amb els vostres fills i filles, i això és meravellós perquè l'escola s'omple de mirades de sorpresa i ulls curiosos que volen descobrir els espais, els materials....i aquest "lloc" que es diu Cirerer!
Som conscients que amb els infants corretejant i omplint l'escola de rialles i moviment, a vegades, és complicat poder explicar amb detall com és la nostra escola (situacions educatives, projectes, etc.) Per facilitar tota la informació possible el dia de portes obertes, hi haurà a la vostra disposició documentació escrita, ja tenim a punt un petit audiovisual amb molts moments d'escola!, i tot l'Equip Educatiu estarem a la vostra disposició per resoldre dubtes i acompanyar-vos en aquesta jornada.
Orgulloses de treballar al Cirerer compartirem amb vosaltres l'essència de la nostra escola ...com diu el "Petit Príncep": el que és essencial és invisible als ulls.


Us hi esperem!

Comparteix: