Portada > Notícies > Diem adéu.

Diem adéu.

09/07/2018

Amb la il·lusió fixada al setembre!

I...sense adonar-nos, ens trobem, una vegada més al mes de juliol! Doncs sí, enmig de dies plens de preparatius, festes, d'adéus, i comiats... tornem a estar de nou al final de curs! 
En tancar la porta del 2017- 2018 volem fer una mirada enrere que ens serveixi de balanç i alhora de celebració. 
Volem compartir amb totes les famílies la satisfacció per haver finalitzat aquest curs amb aquesta grata sensació que les coses han acabat bé. Amb la sensació d'haver complert amb la fita d'acompanyar i ampliar la mirada dels nostres infants, dels vostres fills. 
Hem fet un gran pas per consolidar el model educatiu del Cirerer, perquè hem estat capaces d'introduir modificacions per millorar situacions, projectes i plantejaments que han enriquit la nostra escola i això ho hem fet totes juntes, en Equip!

Podríem parlar de la feina feta fins aquest moment però posarem ja el cap, i el cor, al curs vinent... I amb la il·lusió fixada al setembre, veurem que encara ens queda molt per créixer i fer i direm adéu a un curs que segurament haurà marcat a molts, grans i petits.

Des de l'escola desitgem a totes les famílies que passeu un bon estiu ple de somriures!

Comparteix: