Portada > Notícies > LA PRIMAVERA ARRIBA A L'ESCOLA

LA PRIMAVERA ARRIBA A L'ESCOLA

11/04/2018

S'anirà el fred?

A poc a poc, ja anem notant les primeres passes de la Primavera i "sembla" que el bon temps ha arribat per instal·lar-se. Després del fred, cal donar la benvinguda a aquesta magnífica estació de l'any.
Amb l'arribada de la primavera l'hort i els arbres del pati llueixen plens de vida. Neixen les flors i les plantes ens acompanyen amb les seves olors, s'apropen les marietes, alguna papallona, les formigues...i els infants podran fer nous descobriments, investigar i gaudir de tot allò que ens ofereix aquesta època de l'any!
Al llarg d'aquesta estació gaudirem d'un munt de propostes: podrem passejar per tots els racons del pati, cercant flors i plantes aromàtiques, manipularem i investigarem amb noves activitats, descobrirem  fragàncies i continuarem aprenent amb els contes, la música, la plàstica i els petits moments de cada dia.
Els grans aniran a la biblioteca, arribarà el Cavaller Jordi, viurem tots junts de la Setmana de la Família i ens aproparem a l'art de Van Gogh .
I és així, al ritme dels infants, com l'escola esdevé en un espai per compartir i descobrir; un espai per créixer i per viure; un lloc pensat pels infants, ple d'oportunitats, per gaudir i adquirir noves experiències.

Comparteix: