Portada > Notícies > Crear bones vivències

Crear bones vivències

23/03/2018

Bones vacances!!!

Les vacances de Setmana Santa poden ser uns dies ideals per gaudir amb els nostres infants a l'aire lliure, anant al teatre, fent un taller de cuina, explicant un munt de contes o qui sap si anant a un museu....el realment important és poder compartir moments únics amb els nostres fills, aprofitem aquests petits moments! Els petits moments són, en realitat espurnes de vida que ens emocionen i dibuixen bons records.
Quan els infants viuen, amb gent que els estima, petits bons moments, els fan seus i ningú no els hi podrà arrabassar. Crear bones vivències és el millor regal que podem fer als nostres fills i filles, ja que són un tresor que els hi acompanyarà sempre.

 

Bones vacances !!!!

 

 

Comparteix: