Portada > Notícies > TORNEM A L'ESCOLA DESPRÉS DEL NADAL!

TORNEM A L'ESCOLA DESPRÉS DEL NADAL!

09/01/2018

Després del "desordre" del Nadal cal un cert ordre perquè tot sigui més fàcil a l'hora de reprendre les rutines i ritmes de l'escola.

Tornem a l’escola !

Per tal de que  aquesta tornada  sigui  més fàcil pels infants  i l’adaptació sigui més ràpida és important començar a ajustar els horaris d’alimentació i de son el més aviat possible. Els dies de Nadal han menjat de tot, s’han anat a dormir més tard, han pogut fer rebequeries que se’ls hi ha permès perquè estaven nerviosos, han tingut moltes diades plenes d’emocions  originades per la màgia del pare Noel, el caga tió i els Reis Mags.... Ara toca tornar a la rutina, a la seva rutina que tanta seguretat els hi dona ! Poc a poc s’aniran adaptant però hem de tenir una mica de paciència !

Tant a casa com a l’escola nosaltres  som els responsables  de comprendre’ls i ajudar-los en aquest procés que pot durar entre alguns dies. Procurem no perdre els nervis, escoltar-los i ser comprensius i els ajudarem a viure la tornada a l’escola d’una manera més positiva i feliç

Comparteix: