Portada > Notícies > EL NADAL AL CIRERER

EL NADAL AL CIRERER

01/12/2017

SENTIR EL NADAL.

 

El fred ja ha tret el nas i encara que falten setmanes pel Nadal acabem Novembre carregats de:  hem de comprar, anuncis, catàlegs i regals ....

Després arribarà Desembre   carregat de moments especials , però a la nostra escola fem  que aquests moments siguin:  hem de compartir en lloc de hem de  comprar, escoltar les paraules en lloc d’ anuncis, històries i contes  en lloc de catàlegs i temps i tradicions en lloc de regals.

En realitat res del que porta el Nadal és una novetat a l’escola...sempre ens escoltem, es valoren les paraules, els regals son somriures i compartir és una manera d’entendre i viure l’escola.

Som una escola laica i per tant el Nadal es celebra de manera inclusiva , respectuosa i tenint en compte que a  casa nostra, el Nadal és una festa sobretot cultural, de tradicions ( el pessebre, fer cagar el Tió, les Nadales, els pastorets) i de valors. Per una gran majoria de persones, ha perdut el seu sentit religiós, però els sentiments i els valors  perduren i ens ajuden a créixer com a persones.

I així arriba el Nadal  al Cirerer i sembla inundar-ho tot amb espurnes de màgia, festa i color!

Comparteix: