Portada > Notícies > QUÈ ESPEREM DE L'ESCOLA?

QUÈ ESPEREM DE L'ESCOLA?

09/11/2017

QUINA ÉS LA RESPOSTA QUE HA DE DONAR L'ESCOLA?

Què esperen  les famílies?  Que esperem l’equip educatiu ?  I el més important, què necessiten els infants ?Totes les preguntes podríem tenir infinites respostes ja que cada família pot tenir una visió diferent, fins i tot cada escola podria aportar un llistat d’objectius  molt diversos ......però el que  necessiten els infants...això , en això, hauríem d’estar  d’acord.

Evidentment que cada família, cada  Equip Educatiu, te un tarannà específic, una manera de fer ,  de gestionar i de viure l'escola  pròpies, però la gran pregunta és:no hauríem de tenir tots molt clar el què necessita un infant i donar resposta a aquestes necessitats?  La Carmen Díez Navarro diu:

“ M’agradaria aconseguir una escola on jo, si fos  infant, estigués a gust, em sentís estimat, escoltat, ben rebut, animat a aprendre i a trobar-me amb els altres”

 Al Cirerer hem fet d’aquesta frase el nostre segell d’identitat, conscients de que posant en pràctica aquesta senzilla frase, donem resposta a les necessitats dels infants,donem resposta a allò que els infants han de trobar a l’ escola.

Creiem que és la nostra tasca crear un ambient que convidi a aprendre, que acompanyi a l’infant en el seu esforç, motivació i desenvolupament  personal.

És la “nostra obligació” entendre  i donar resposta  a   tots els infants que omplen de  vida el Cirerer cada dia, perquè cada nen, cada nena  ha de trobar allò que necessita per aprendre a viure.

Comparteix: